Turkse pilaf met pijnboompitten en rozijnen
Zweedse gehaktballetjes in roomsaus
Geroosterde pompoen
Bulgursalade
De Hompie Trompie
Briochebolletjes
Gebakken kip met Za’atar en pijnboompitten
Roomijs met rum en rozijnen
Kip tikka masala
Moussaka
Semmelknödel
Shaariyah Medfoun: “Begraven in vermicelli”
Klassieke spaghetti bolognese
Salade van geroosterde bieten, peer en blauwe kaas met balsamico en honing
Hele gebraden kip
Chicken pot pie (kippastei)
Geroosterde wortelen met knoflook en komijn
Gestoofde zoetzure rodekool met appel
Herfstgehaktballen in bokbierjus
De allerlekkerste spruitjes
Kippenbouillon
Gebraden eend met sinaasappel-gemberglazuur
Perfect geroosterde aardappelen
Pruimentaart met frangipane
Uiensaus
Goddelijke stoofperen
Giouvetsi: Griekse stoofpot met rundvlees en pasta
Irish soda bread
Knolselderij-appelsoep met walnoten en roquefort
Klassieke Boeuf Bourguignon
Runderbouillon
Zelfgemaakte bitterballen of kroketten
Koreaanse Bibimbap
Japchae